Skrevet af Helle

En smuk kold morgen

Trillede 200 km en kold morgen for at se en rigtig fin lille autocamper der passede lige til mig. Den havde de vigtigste ting jeg havde brug for.

I dag vågnede flere af os op til en smuk men kold morgen. Her hvor jeg overnattede, i sommerhus var der 3 graders frost og det var faktisk lidt køligt. PT nyder jeg livet indendørs i 2 forskellige sommerhuse, 1 lejlighed og ja hoteller rundt om i Danmark. Kort sagt så suser jeg alt for meget rundt i landet og derfor leder jeg stadig efter den rigtige autocamper.

Da jeg stod op var det en kende koldt udenfor

Min plan I dag var at jeg skulle ud og kigge på en autocamper. Uheldigvis havde jeg valgt at kigge på en der befandt sig næsten 2,5 time væk. En dag som i dag hvor frosten rigtig havde fået fat i Danmarks så var lysten til at trille de 200km ikke verdens største. På den anden side så var det en oplagt mulighed for at se den vogn der til nu havde flest af de ting jeg kigger efter så afsted det gik.

“Lille pis potte” startede som en drøm og afsted det gik på de ret glatte veje. Mine krav til den autocamper der skal danne rammen om mig de næste par år er ikke prangende. Vognen skal være under 6 meter. En fransk seng er at foretrække. Dobbelbund evn med varme i gulvet. Ingen alkove over fører sæderne. WC, lille køkken og ellers en motor og vogn der virker og ikke er ved at dø.

Det er ok hvis jeg skal monterer partikelfilter, vinterdæk og solceller. Mit budget ligger på 250.000 kr evt. noget barter aftale inde over.  Jeg har kigget noget tid og i år er spillet ændret lidt da flere meget gamle vogne er kommet til salg her til efteråret. De er bare ikke noget for mig. En Van er for lille indvendig. Det med at de kun er 202 cm i bredden er for lidt i mine øjne. De 30 cm jeg kan få ekstra ved at have en delintegereret autocamper er det jeg går efter.

200 km køre tur på en frost kold morgen

Jeg fik trillet de 200 km nord på og fandt autocamperen. Det var godt nok en lille fin perle. Ikke den nyeste men helt sikkert den pæneste indvendig. Der var gjort mange ting og vognen så sund ud. Der var et lille men… det var ikke en vinter autocamper. Faktisk har den monteret en ventil der lukker alt vandet ud når det er frost vejr uden for. Det er jo ikke super smart da jeg faktisk gerne vil trille rundt her i Danmark.

Ja jeg kan jo godt bruge vognen selv om der ikke er vand i toilettet eller i vandhanen men bliver jeg træt af ikke at have vand i hanen i 3 måneder? Ja det gør jeg helt sikkert. Nu går jagten så på at finde ud af om der er en løsning eller om denne vogn skal have en anden ejer.

Da jeg trillede hjem af igen, kørte tankerne rundt i hovedet. For tjooo det kunne jo lade sig gøre. Dem der havde den havde jo brugt den når det var koldt og dem før havde været i Norge i den flere gange….. så er jeg sart eller?

Nej jeg er ikke sart. Hvis jeg vi dette nomade liv igen så skal der være styr på tingene.

Så næste uges plan må være at få afklaret hvad jeg kan gøre ved det vand og varme…. og så må jeg vende tilbage. Jeg håber helt sikkert at jeg finder en løsning for vognen er fin og jeg er sikker på at der er flere km tilbage i den motor.

Fin lille autocamper
En smuk kold morgen

En kold morgen

Trillede 200 km en kold morgen for at se en rigtig fin lille autocamper der passede lige til mig. Den havde de vigtigste ting jeg havde brug for.

Læs mere »
Fiat Ducato Mc Louis Autocamper

Fiat Ducato

Fiat Ducato Varevognen har cementeret sin position som autocamperens foretrukne valg på grund af dens pålidelighed, rummelighed og praktiske funktioner. Med evnen til at tilpasse sig forskellige autocamperdesign og opfylde forskellige behov er Fiat Ducato en alsidig løsning for dem, der søger den ultimative autocampingoplevelse. Med denne varevogn som base er autocampere klar til at udforske verden med komfort, pålidelighed og stil.

Læs mere »
Autocamperaftale på Storebælt

Autocamperaftale på Storebælt

Der er så meget snak om hvad prisen er for at krydse storebælt i en autocamper. Har du hørt om en autocamperaftale på storebælt? Det er faktisk ikke så bøvlet og dyrt som mange tror. Faktisk vil Storebælt gerne have autocampere som kunder og derfor har Storebælt en ret god pris til dig og din autocamper næsten uanset hvor stor din camper er.

Læs mere »