Artikler om Autocamper livet skrevet og fortalt af Helle

En smuk kold morgen
Drømmen

En kold morgen

Trillede 200 km en kold morgen for at se en rigtig fin lille autocamper der passede lige til mig. Den havde de vigtigste ting jeg havde brug for.

Læs mere »
Fiat Ducato Mc Louis Autocamper
Tips og Tricks

Fiat Ducato

Fiat Ducato Varevognen har cementeret sin position som autocamperens foretrukne valg på grund af dens pålidelighed, rummelighed og praktiske funktioner. Med evnen til at tilpasse sig forskellige autocamperdesign og opfylde forskellige behov er Fiat Ducato en alsidig løsning for dem, der søger den ultimative autocampingoplevelse. Med denne varevogn som base er autocampere klar til at udforske verden med komfort, pålidelighed og stil.

Læs mere »
Autocamperaftale på Storebælt
Tips og Tricks

Autocamperaftale på Storebælt

Der er så meget snak om hvad prisen er for at krydse storebælt i en autocamper. Har du hørt om en autocamperaftale på storebælt? Det er faktisk ikke så bøvlet og dyrt som mange tror. Faktisk vil Storebælt gerne have autocampere som kunder og derfor har Storebælt en ret god pris til dig og din autocamper næsten uanset hvor stor din camper er.

Læs mere »
Overnatning i autocamper
Overnatning

Overnatning i autocamper

Overnatning med autocamper kan gøres på mange måder. Her har jeg prøvet at samlet et overblik over mulighederne i Danmark. Denne side vil helt sikkert blive opdateret efterhånden som jeg finder gode steder i Danmark.

Læs mere »
WC på Rømø ved Lakolk
Steder jeg anbefaler

WC på Lakolk

Toiletterne ved butikscentret Lakolk på Rømø er i rigtig flot stand. Se billederne hvis du vil vurderer selv inden du triller til Rømø

Læs mere »

Autocamper

En autocamper er en type køretøj, der er designet til at fungere både som transportmiddel og som midlertidig bolig. Autocampere, er ligeledes kendt som campervan. AC findes i mange forskellige former og størrelser. De har typisk indretning med seng, køkken, toilet, der gør det muligt for dig at rejse og bo behageligt i camperen både sommer og vinter, i kortere eller længere perioder.

Autocampere kan indeholde faciliteter lige fra sovepladser, køkkenområder, badeværelse og opholdsrum. Nogle af de større og mere luksuriøse autocampere kan endda have TV, aircondition, opvaskemaskine, sofagrupper og andre bekvemmeligheder, der normalt findes i et hjem. Mindre autocampere kan være mere enkle og have grundlæggende faciliteter.

Mange mennesker bruger autocampere til at tage på road trips, campingture eller lange rejser, da de giver en kombination af mobilitet og komfort. De er populære blandt folk, der ønsker at udforske forskellige steder uden at skulle bekymre sig om at finde indkvartering, og de giver også en følelse af frihed og uafhængighed på rejsen.

Det bliver mere og mere normalt at bruge autocampere som kontor for dem der arbejder digitalt.