Skrevet af Helle

Super fine WC på Lakolk

Toiletterne ved butikscentret Lakolk på Rømø er i rigtig flot stand. Se billederne hvis du vil vurderer selv inden du triller til Rømø

Ja jeg beklager men WC er nok ikke det mest hotte at skrive om. MEN jeg syntes at de offentlige toiletter på Rømø ved Lakolk fortjener en beskrivelse. Jeg nyder at komme på Rømø selv om jeg faktisk har ca 1 timer og 45 minutter fra min bolig til Lakolk. Som noget helt naturligt, så skal jeg lade vandet når jeg lander på Rømø og jeg må igen og igen bare konstaterer at Rømø har de flotteste offentlige toiletter ever.

WC på Rømø ved Lakolk

Altid rene og pæne toiletter ved Lakolk

Uanset hvornår jeg kommer så er toiletterne altid pæne og rene ude ved Lakolk. Der er altid wc papir og der er ikke svinet. Jeg har både været der i højsæsonen og i lavsæsonen. Ja der kan godt være sand på gulvet men jeg har aldrig oplevet at der har været svinet til i stor stil. Det virker som om folk sørger for at holde det pænt når der nu er pænt i forvejen, eller at der kommer rengøring flere gange om dagen.

Dame og Herre toilet ved lakolk på Rømø

Der er faktisk 3 års forskel på de to billeder der er her over. Billeder med de to døre er taget udefra i 2020 under corona. Der skulle vi betale 2 kr for at komme ind men nu her i 2023 var der ikke møntindkast.  Billedet til venstre er taget inde fra dame toilettet  og ja døre en slidt men slet ikke så meget, når vi tænker på hvormange mennesker der kommer igennem disse toiletter i sommerperioden.

Disse to billeder er også taget med 3 år i mellem men igen er kvaliteten bare i top. Jeg tror ikke der er varme på men der virker ikke koldt eller klamt inde i rummet som der ofte kan gøre på et offentlig toilet.

Jeg kan i den grad anbefale toiletterne ved butikscentret ved lakolk på Rømø.

En smuk kold morgen

En kold morgen

Trillede 200 km en kold morgen for at se en rigtig fin lille autocamper der passede lige til mig. Den havde de vigtigste ting jeg havde brug for.

Læs mere »
Fiat Ducato Mc Louis Autocamper

Fiat Ducato

Fiat Ducato Varevognen har cementeret sin position som autocamperens foretrukne valg på grund af dens pålidelighed, rummelighed og praktiske funktioner. Med evnen til at tilpasse sig forskellige autocamperdesign og opfylde forskellige behov er Fiat Ducato en alsidig løsning for dem, der søger den ultimative autocampingoplevelse. Med denne varevogn som base er autocampere klar til at udforske verden med komfort, pålidelighed og stil.

Læs mere »
Autocamperaftale på Storebælt

Autocamperaftale på Storebælt

Der er så meget snak om hvad prisen er for at krydse storebælt i en autocamper. Har du hørt om en autocamperaftale på storebælt? Det er faktisk ikke så bøvlet og dyrt som mange tror. Faktisk vil Storebælt gerne have autocampere som kunder og derfor har Storebælt en ret god pris til dig og din autocamper næsten uanset hvor stor din camper er.

Læs mere »